Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γονείς

Αρχική » Tags » γονείς

Ονειροκρίτης γονείς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γονείς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

συγγενής - συγγενείς

Ονειροκρίτης συγγενής - συγγενείς

Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

οικογένεια

Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε πάνω σε κατάρτι πλοίου, τότε πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
    Αν προσπαθείτε και δεν μπορείτε να ανέβετε ή πέφτετε από αυτά, τότε το ακριβώς αντίθετο.
    Ερωτικές επιτυχίες θα βρείτε αν απλά βλέπετε τα κατάρτια.

Εγγραφή στο RSS - γονείς