Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ρουτίνα

Αρχική » Oneiro » ρουτίνα

Ονειροκρίτης ρουτίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ρουτίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χωνί

Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

συντριβάνι

Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Στα όνειρα μπορεί να εμφανιστεί το παιχνίδι ντόμινο ή η μεταμφίεση ντόμινο.
    Εάν δείτε ότι είστε εσείς μεταμφιεσμένος/η σε ντόμινο τότε διανύετε μία περίοδο που όλα τα ελαττώματά σας έχουν έρθει στην επιφάνεια με πιο έντονη την υποκρισία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εγγραφή στο RSS - ρουτίνα