Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διαγώνισμα

Αρχική » Tags » διαγώνισμα

Ονειροκρίτης διαγώνισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διαγώνισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αντιγραφή

Ονειροκρίτης αντιγραφή

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Η πυραμίδα είναι ένα ονειρικό σύμβολο σοφίας, φρόνησης και αυτοκυριαρχίας.
    Είναι λοιπόν φανερό, αν δείτε στον ύπνο σας πυραμίδα, να περιμένετε επιτυχίες και δόξα.
    Αν δείτε στ' όνειρο σας πυραμίδες ως αξιοθέατο, σημαίνει πως θα γίνουν στη ζωή σας πολλές αλλαγές.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Το μπαρ στα όνειρα συμβολίζει επιφανειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - διαγώνισμα