Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σωτήρας

Αρχική » Oneiro » σωτήρας

Ονειροκρίτης σωτήρας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σωτήρας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σωτηρία

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα σπάνιο όνειρο, το βαλσάμωμα έχει σταθερή ερμηνεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα κατά τον ονειροκρίτη.

    Το να δείτε στον ύπνο σας τη διαδικασία βαλσαμώματος αόριστα, σημαίνει κακή τύχη, ανακατατάξεις στην ζωή, και προβλήματα υγείας.

  • Η λαβωματιά στο όνειρο συμβολίζει προδοσία.
    Εάν δείτε ότι έχετε λαβωθεί τότε να περιμένετε ότι η συμπεριφορά κοντινού και αγαπημένου ατόμου θα σας πληγώσει.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - σωτήρας