Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαμάλης

Αρχική » Tags » χαμάλης

Ονειροκρίτης χαμάλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαμάλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χαμάλης

Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε άμβωνα, προμηνύεται αρρώστια και ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εμπόριο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Παρότι το καταφύγιο στην πραγματική ζωή μας προσφέρει προστασία, στο όνειρο τα πράγματα δυστυχώς είναι ακριβώς τα αντίθετα.
    Το καταφύγιο στο όνειρο είναι ένα σημάδι ότι την περίοδο που διανύετε είστε πολύ εκτεθειμένος σε κινδύνους.

  • Αν δείτε βελόνα στο όνειρό σας , τότε θα έχετε κάποιον τσακωμό στην οικογένειά σας, που θα σας στεναχωρήσει πάρα πολύ και εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

    Αν η βελόνα σας τρυπήσει, τότε θα αντιμετωπίσετε διαμάχες στην δουλειά σας.

Εγγραφή στο RSS - χαμάλης