Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μεταμόρφωση

Αρχική » Tags » μεταμόρφωση

Ονειροκρίτης μεταμόρφωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μεταμόρφωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ασκητή τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

  • Το σακάκι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, λίγο πολύ μεταφράζεται όπως σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ρούχα.
    Αν το σακάκι που βλέπουμε βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι κομψό και της αρεσκείας μας, τότε προμηνύει επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες.

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

Εγγραφή στο RSS - μεταμόρφωση