Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παλιάτσος

Αρχική » Tags » παλιάτσος

Ονειροκρίτης παλιάτσος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παλιάτσος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανέκδοτο - αστείο

Ονειροκρίτης ανέκδοτο - αστείο

Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

παλιάτσος

Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Ανάλογα με το είδος της φωλιάς που βλέπουμε στο όνειρό μας, υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.

  • Μερικές φορές στα όνειρα προβάλλονται σύμβολα και εικόνες που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα που μας κατακλύζουν εκείνη την περίοδο.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι το κολάρο από το ρούχο σας έχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, δεν θα συμβούν και πολλά σπουδαία πράγματα,
    παρόλα αυτά μικρές αποτυχίες που όμως θα γρήγορα θα επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

  • Το κριάρι συμβολίζει ηθικές νίκες και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

    Αν όμως δείτε κριάρια να μαλώνουν, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, γιατί ίσως χάσετε τη φιλία ενός πολύτιμου και πανίσχυρου ανθρώπου.

Εγγραφή στο RSS - παλιάτσος