Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καραγκιόζης

Αρχική » Tags » καραγκιόζης

Ονειροκρίτης καραγκιόζης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καραγκιόζης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παλιάτσος

Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο, ότι είστε αδύναμος χαρακτήρας, προσέχετε μην αποτύχετε σε καταστάσεις λόγω έλλειψης θάρρους.
    Αν η αίσθηση της αδυναμίας συνοδεύεται στο όνειρο και από δυσφορία, τότε οι αποτυχίες που προαναφέραμε θα είναι έντονες, αλλά προσωρινές.

  • Γενικά οι τσακωμοί και οι καυγάδες, ιδίως όταν αυτές οδηγούν σε φυσική βία, είναι δυσοίωνα όνειρα.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε αμόνι, ανεξάρτητα από το αν αυτό χρησιμοποιείται από εσάς ή κάποιον άλλον, σημαίνει ότι έχετε πάρει απόφαση να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που κάνατε, και ότι θα κάνετε οτιδήποτε για αυτό το σκοπό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Τα παντζάρια στα όνειρα αποτελούν πολύ καλό οιωνό κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Εγγραφή στο RSS - καραγκιόζης