Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παλιατζής

Αρχική » Tags » παλιατζής

Ονειροκρίτης παλιατζής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παλιατζής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παλιό - παλιά

Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

    Απλά η αγωνία και το άγχος σας σάς κάνουν δικαιολογημένα να βλέπετε ακόμη και στον ύπνο σας αυτό που σας απασχολεί περισσότερο απ' όλα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Η λεκάνη έχει τους ίδιους συμβολισμούς με το δοχείο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μία λεκάνη γεμάτη με ρούχα, πράγματα δεν έχει σημασία και η λεκάνη να είναι εμφανώς καινούρια και καθαρή τότε προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

  • Το συγκεκριμένο όνειρο έχει έρθει για να σας υπενθυμίσει ή να σας μάθει πράγματα για τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.
    Θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα αλλά πολλές φορές εκφράζει τους υποσυνείδητους φόβους που έχουμε για διάφορες καταστάσεις που μας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - παλιατζής