Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δαγκάνα

Αρχική » Tags » δαγκάνα

Ονειροκρίτης δαγκάνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δαγκάνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

    Αν δείτε φίλους σας να χορεύουν , θα μάθετε ευχάριστα νέα για συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Το ποδήλατο, στα όνειρα είναι συμβολίζει την επιτυχία.

    Αν δείτε ότι κάνετε ποδήλατο και τρέχετε ευχάριστα και ανεμπόδιστα, σύντομα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - δαγκάνα