Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποξένωση

Αρχική » Tags » αποξένωση

Ονειροκρίτης αποξένωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποξένωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

    Αν δείτε όμορφες γυναίκες να υφαίνουν, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

  • Η ερμηνεία της σιγανής βροχής στον δικό μας κόσμο είναι διαφορετική από της βροχής και της καταιγίδας.
    Το ψιχάλισμα ή η εστίαση σε ψιχάλες στο όνειρό μας, προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς όμως να μας λέει αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

Εγγραφή στο RSS - αποξένωση