Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ρέγγα

Αρχική » Oneiro » ρέγγα

Ονειροκρίτης ρέγγα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ρέγγα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ρέγγα - ρέγκα

Η θέαση του συγκεκριμένου ψαριού στον ονειρικό μας κόσμο κάθε άλλο παρά δυσάρεστη μπορεί να είναι.
Αν είστε από τους τυχερούς που θα δείτε ρέγγα στο όνειρό σας, θα πρέπει πολύ σύντομα να περιμένετε κέρδη, και πληρότητα στην ερωτική σας ζωή.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Αν δείτε ότι σας καταδικάζουν τότε το όνειρο σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για ένα ξαφνικό αλλά και σοβαρό ατύχημα.

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

Εγγραφή στο RSS - ρέγγα