Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαρούμενος

Αρχική » Tags » χαρούμενος

Ονειροκρίτης χαρούμενος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαρούμενος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σιωπή - ησυχία

Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ένα κοπάδι με καμήλες τότε να περιμένετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν όμως δείτε ότι ταξιδεύετε εσείς και μια καμήλα μόνο τότε προβλήματα και στεναχώριες να περιμένετε στην προσωπική σας ζωή.

  • Το καρπούζι είναι σύμβολο του πάθους και του έρωτα στα όνειρα.

    Αν λοιπόν δείτε ότι τρώτε ωραίο, λαχταριστό και κατακόκκινο καρπούζι τότε θα απολαύσετε έναν μεγάλο έρωτα.

    Αν όμως το καρπούζι είναι άνοστο και άγευστο τότε θα ζήσετε έναν μαρτυρικό έρωτα, μίζερο και άρρωστο.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Ένα ασυνήθιστο και σχετικά περίεργο όνειρο, ο τσολιάς στα όνειρα έχει σχετιστεί παραδοσιακά με την ανεμελιά και την ελαφρότητα. Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

Εγγραφή στο RSS - χαρούμενος