Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκάψιμο

Αρχική » Oneiro » σκάψιμο

Ονειροκρίτης σκάψιμο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκάψιμο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκάβω - σκάψιμο

Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι στέκεστε αρκετή ώρα στο βυθό της θάλασσας, τότε θα σας βρει βαριά αρρώστια θέλει προσοχή, να κάνετε εξετάσεις το συντομότερο δυνατό για να προλάβετε το πράγμα στην αρχή του.

    Στην ουσία το όνειρο εμφανίζετε σαν προμύνημα για να σας προφυλάξει.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

  • Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

    Αν δεν γνωρίζετε το άτομο όμως που σας άφησε κληρονομιά ετοιμαστείτε για μεγάλες φουρτούνες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

Εγγραφή στο RSS - σκάψιμο