Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βόας

Αρχική » Tags » βόας

Ονειροκρίτης βόας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βόας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βόας φίδι

Ονειροκρίτης βόας φίδι

Τα ερπετά στα όνειρα έχουν συχνά διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάται από τι είδατε ακριβώς.

Γενικά αν δείτε βόα στο όνειρο σας και η θέα του φιδιού σας δημιούργησε δυσφορία - αηδία, σημαίνει θυελλώδεις καταστάσεις και μεγάλη κακοτυχία, θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

    Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

  • Τα ελάφια θεωρούνται σε κάποιους πολιτισμούς σύμβολα ελευθερίας αλλά και σοφίας
    Για το ζαρκάδι στα όνειρα διαβάστε την ερμηνεία για το ελάφι

Εγγραφή στο RSS - βόας