Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκουριασμένο

Αρχική » Oneiro » σκουριασμένο

Ονειροκρίτης σκουριασμένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκουριασμένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξίφος

Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

Σχετικά όνειρα

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Το τι συμβολίζει το μαγκανοπήγαδο εξαρτάται από τον τρόπο που παρουσιάζεται στο όνειρο.
    Εάν δείτε απλά ένα μαγκανοπήγαδο τότε πιθανό να κοπιάστε και να κουραστείτε για πράγματα που για άλλους ανθρώπους κερδίζονται πιο εύκολα.

  • Τα ρίγη στον ονειρικό κόσμο είναι μια κατάσταση που δηλώνει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο έχετε μάθει να ζείτε.
    Όπως είναι φυσικό να περιμένει κανείς, τα ρίγη δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό, καθώς σηματοδοτούν την στέρηση και την ανεπάρκεια σας στην μέχρι τώρα ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας έναν ωραίο άντρα, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε πλούτη και θα ευχαριστηθείτε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - σκουριασμένο