Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξανθός

Αρχική » Tags » ξανθός

Ονειροκρίτης ξανθός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξανθός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξανθός - ξανθιά

Το ξανθό χρώμα στον ονειρικό μας κόσμο, έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την ερμηνεία του.
Όταν βλέπουμε άγνωστα ξανθά πρόσωπα, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα κάποιος να σας εξαπατήσει.
Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές η ερμηνεία είναι θετική.

Σχετικά όνειρα

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε ωμοφάγος και δείτε πως τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά,σημαίνει πως οι ενέργειες που κάνετε και θα κάνετε στο άμεσο μέλλον θα αποβούν άκαρπες.
    Αν δείτε πως τρώτε ωμά ζυμάρια για ψητό ψωμί σύντομα θα σας βρουν απογοητεύσεις.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε μια ταβέρνα και τρώτε ή πίνετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός, καθώς σύντομα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναστατώσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

Εγγραφή στο RSS - ξανθός