Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ομαλός

Αρχική » Tags » ομαλός

Ονειροκρίτης ομαλός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ομαλός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ομαλός - ευθεία

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.
    Αν όμως δείτε ότι αρμέγεται κατσίκα, σημαίνει επαγγελματική αναγέννηση καθώς θα έχετε πολλά κέρδη από τη δουλειά σας.

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμο ξάστερος ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστα πράγματα καθώς το όνειρο σας αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    H ξαστεριά συμβολίζει το τέλος των βασάνων και των δυσκολιών.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

Εγγραφή στο RSS - ομαλός