Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άναρθρα

Αρχική » Oneiro » άναρθρα

Ονειροκρίτης άναρθρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άναρθρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Το μέταλλο συμβολίζει μείωση οικονομικής κατάστασης.
    Εάν δείτε λοιπόν μέταλλο στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα βιώσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και πιθανό αυτό να οφείλεται σε δική σας ανεξέλεγκτη σπατάλη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραλαμβάνεται κάτι που σας στέλνουν και σας το δίνει ο ταχυδρομικός διανομέας,τότε σημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε διανομέα, τότε σας φέρνει την είδηση μιας εγκυμοσύνης ή ενός γάμου.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

  • Αν δείτε ράφια σε όνειρο γεμάτα αντικείμενα ή εμπορεύματα ταχτικά στοιβαγμένα, προοιωνίζουν υλική ευημερία και σταθερό μέλλον χωρίς σκαμπανεβάσματα.
    Ενώ αν στο όνειρο είδατε ράφια άδεια, σκονισμένα και παλιά, προειδοποιούν για μεγάλες οικονομικές αποτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - άναρθρα