Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ωκεανίας

Αρχική » Oneiro » Ωκεανίας

Ονειροκρίτης Ωκεανίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ωκεανίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

  • Η κατάρα στο όνειρο όσο περίεργο και να ακούγετε αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Είναι ένα από τα όνειρα τα οποία έχουν αντίθετη ερμηνεία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος γύρω σας είναι αξύριστος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε ότι ο αξύριστος είστε εσείς ο ίδιος, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα γιατί το όνειρό σας προμηνύει βαρύ πένθος και μεγάλη στεναχώρια.

  • Στην καθημερινή της χρήση η λέξη αυτή υποδηλώνει συνωμοτικές ενέργειες και «μαγειρέματα» στον χώρο, κυρίως της πολιτικής.

  • Τις περισσότερες φορές η ανατριχίλα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμοκρασία, ή το υλικό των σκεπασμάτων σας ή ακόμα πολλές φορές και ένας ήχος.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

Εγγραφή στο RSS - Ωκεανίας