Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ωκυρρόη

Αρχική » Oneiro » Ωκυρρόη

Ονειροκρίτης Ωκυρρόη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ωκυρρόη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας παστά και μάλιστα ότι τρώτε μια πάστα, να περιμένετε δυσκολίες, εμπόδια και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.
    Αν πάλι είδατε πως αγοράσατε στον ύπνο σας πάστα, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά, που θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Το μνημείο αποτελεί σύμβολο τύχης.
    Εάν δηλαδή δείτε στον ύπνο σας μνημείο, τότε πιθανό να γνωρίσετε γενικά στη ζωή σας δόξα και επιτυχίες.
    Σε λίγες περιπτώσεις το μνημείο δηλώνει μία βαθύτερη ανάγκη μας για κατανόηση και συμπόνια.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

Εγγραφή στο RSS - Ωκυρρόη