Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαθο

Αρχική » Oneiro » άβαθο

Ονειροκρίτης άβαθο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαθο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
    Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

  • Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

    Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας.

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

  • Οι λάμπες στα όνειρα έχουν διττή σημασία.

    Όταν οι ίδιες οι λάμπες είναι μεγάλες και το φως τους έντονο και εντυπωσιακό αναδεικνύοντας τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, τότε συμβολίζουν επερχόμενες επιτυχίες είτε στον κοινωνικό είτε στον αισθηματικό τομέα.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - άβαθο