Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαφος

Αρχική » Oneiro » άβαφος

Ονειροκρίτης άβαφος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαφος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

    Εάν δείτε στο όνειρο ανθρώπινο κρανίο, προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους που θα σας απειλήσουν ή από καταστάσεις που θα σας ξυπνήσουν ήδη υπάρχουσες φοβίες.

  • Η Έκλειψη στα όνειρα προαναγγέλλει δυσάρεστες καταστάσεις και κακοτυχίες.

    Αν δείτε έκλειψη σελήνης σημαίνει ότι θα έχετε κακοτυχία σε συναισθηματικό - ερωτικό επίπεδο.

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πίτα ζεστή και νόστιμη και μάλιστα ότι την τρώτε με ευχαρίστηση, να περιμένετε επαγγελματικές επιτυχίες και ερωτικές απολαύσεις.

    Αν η πίτα είναι κρύα, άνοστη ή καμμένη, θ' απογοητευθείτε από ανθρώπους που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

Εγγραφή στο RSS - άβαφος