Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβλαβου

Αρχική » Oneiro » άβλαβου

Ονειροκρίτης άβλαβου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβλαβου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της αγχόνης στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες αναπόφευκτες και δυσεπίλυτες,δεν θα έχετε απολύτως δυνατότητα αντίδρασης στις αντίξοες καταστάσεις που θα προκύψουν.

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
    Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - άβλαβου