Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβουλες

Αρχική » Oneiro » άβουλες

Ονειροκρίτης άβουλες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβουλες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κοιτάτε στο παράθυρό σας και ακούτε βροντές, τότε θα εξαπατηθείτε από κάποιο κοντινό σας άτομο
    που δεν το περιμένατε, θα σας στεναχωρήσει αρκετά αλλά θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε αρκετά γρήγορα.

  • Η λαχανόπιτα όπως και τα λάχανα κατά τη βρώση τους, συμβολίζουν απρόσμενες εξελίξεις και γενικά καταστάσεις που δεν θα περιμένατε να συμβούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

  • Αν και τα βάγια είναι συνυφασμένα με την Εκκλησιαστική ιστορία, ως ονειρικό σύμβολο έχουν την παρακάτω ερμηνεία :

    Αν στο όνειρο σας κρατούσατε βάγια, η ερωτική σας σχέση θα έχει αίσιο τέλος.

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - άβουλες