Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβουλο

Αρχική » Oneiro » άβουλο

Ονειροκρίτης άβουλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβουλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
    Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Αν μαγειρεύετε φακές στο όνειρο σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

    Αν δείτε ότι φυτεύετε φακές, σημαίνει πως σας αρέσουν οι ίντριγκες.

    Αν δείτε φύτρες φακής που έχουν μαραζώσει, προσοχή στα οικονομικά σας.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

Εγγραφή στο RSS - άβουλο