Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβρετο

Αρχική » Oneiro » άβρετο

Ονειροκρίτης άβρετο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβρετο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
    Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

    Αν δείτε δικό σας πορτρέτο, θεωρείται ότι θα μακροημερεύσετε και θα ευτυχήσετε.

    Πορτρέτο άγνωστου, σημαίνει προβλήματα που εύκολα θα διευθετηθούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να ήταν η βδομάδα όλη.
    Η αργία εμφανίζεται στο όνειρο για να σας θυμίσει ότι είστε ανεύθυνος και έχετε αμελήσει πολύ δουλειές και πράγματα που θα έπρεπε να είχατε κάνει.

Εγγραφή στο RSS - άβρετο