Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβροχο

Αρχική » Oneiro » άβροχο

Ονειροκρίτης άβροχο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβροχο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

  • Αν δεν είστε σερβιτόρος στην πραγματική σας ζωή και δείτε στο όνειρό σας κάτι τέτοιο, αυτό δείχνει ότι σύντομα θα κληθείτε να σηκώστε μεγάλα βάρη που θα σας δυσκολέψουν.
    Αν σας σερβίρει κάποιος άλλος όμως, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές ευκαιρίες και κοινωνική αποδοχή.

Εγγραφή στο RSS - άβροχο