Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγαν

Αρχική » Oneiro » άγαν

Ονειροκρίτης άγαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.

    Αν χαρείτε στο όνειρο σας για την απουσία φίλων, σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαγείτε από κάποιον εχθρό.

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

Εγγραφή στο RSS - άγαν