Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγδαρτων

Αρχική » Oneiro » άγδαρτων

Ονειροκρίτης άγδαρτων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγδαρτων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο παπαρούνες σε χωράφι, θα έχετε ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

    Αν έχετε παπαρούνες σε βάζο, σημαίνει πως έχετε απομονωθεί από το περιβάλλον σας και ματαίως αναζητάτε στηρίγματα σε παλιές, περασμένες φιλίες.

Εγγραφή στο RSS - άγδαρτων