Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγευστη

Αρχική » Oneiro » άγευστη

Ονειροκρίτης άγευστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγευστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

    Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Αν δείτε βιβλία πεταγμένα στο πάτωμα ή ριγμένα δεξιά κι αριστερά, τότε καλείσθε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, προτού υποστείτε τις συνέπειες της έκρυθμης συμπεριφοράς σας.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

Εγγραφή στο RSS - άγευστη