Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγευτες

Αρχική » Oneiro » άγευτες

Ονειροκρίτης άγευτες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγευτες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Το μαστίγιο είναι αρνητικός οιωνός.

    Προμηνύει άσχημες καταστάσεις και συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας μαστιγώνουν ή μαστιγώνετε τότε πιθανό να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα νιώσετε εκτεθειμένη/ος και ταπεινωμένη/ος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλουμίνιο, σημαίνει ικανοποίηση με οποιαδήποτε περιουσία, ας είναι και μικρή.

    Αν μια γυναίκα δει τα αλουμινένια στολίδια ή σκεύη της μαυρισμένα, σημαίνει παράξενη και απροσδόκητη λύπη, και θα της συμβεί κάποια απώλεια.

Εγγραφή στο RSS - άγευτες