Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγημα

Αρχική » Oneiro » άγημα

Ονειροκρίτης άγημα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγημα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

Εγγραφή στο RSS - άγημα