Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγλειφτος

Αρχική » Oneiro » άγλειφτος

Ονειροκρίτης άγλειφτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγλειφτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε καραούλι για να πιάσετε κάποιον, σημαίνει πως είστε άτομο καχύποπτο και δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Αν δείτε ότι σας στήνουν καραούλι, προσέξτε μήπως πέσετε θύμα «συναδελφικών» και «φιλικών» επιβουλών.

  • Ο αμέθυστος σε όνειρο αντιπροσωπεύει ικανοποίηση και καλές δουλειές σε γενικές γραμμές κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Αν ονειρευτείτε οποιοδήποτε δέντρο που τα κλαδιά του είναι γεμάτα από τους καρπούς του, τότε είναι όλα πολύ καλά.

    Άνοδος, κέρδη, ευημερία και πολλά άλλα καλά χαρακτηρίζουν την ζωή σας.

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

Εγγραφή στο RSS - άγλειφτος