Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγλωσσου

Αρχική » Oneiro » άγλωσσου

Ονειροκρίτης άγλωσσου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγλωσσου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

  • Ο θυρωρός, ένα επάγγελμα που τείνει να εκλείψει πλέον, είναι συνυφασμένος στον παραδοσιακό ονειροκριτών με την εμπλοκή στις ζωές των ανθρώπων λόγω της φύσης της δουλειάς του.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Οι ερμηνείες της γέφυρας στο όνειρο διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση της γέφυρας.

    Αν η γέφυρα είναι καινούργια, όμορφη και έχει καλή αίσθηση, το όνειρο προμηνύει ευκολίες στη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - άγλωσσου