Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγονοι

Αρχική » Oneiro » άγονοι

Ονειροκρίτης άγονοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγονοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας λοιπόν δείτε μια ανωμαλία οποιασδήποτε μορφής στο δέρμα σας τότε να περιμένετε στεναχώρια και δυσκολίες σε μα περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις.

    Αν στο όνειρο είδατε ότι είχε μαυρίσει η επιδερμίδα σας, θα πάρετε άσχημα νέα.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Το ιώδιο παρόλα τα οφέλη που έχει στην πραγματική ζωή, στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός που προοιωνίζει αρρώστια σωματική ή και ψυχική.
    Η παρουσία του ιωδίου στα όνειρα μας συμβολίζει την αρρώστια και την στεναχώρια.

  • Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
    Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - άγονοι