Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδειασμά

Αρχική » Oneiro » άδειασμά

Ονειροκρίτης άδειασμά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδειασμά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα ελάφια θεωρούνται σε κάποιους πολιτισμούς σύμβολα ελευθερίας αλλά και σοφίας
    Για το ζαρκάδι στα όνειρα διαβάστε την ερμηνεία για το ελάφι

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Η σκορδαλιά όταν κάνει την παρουσία της στον ονειρικό σας κόσμο, δεν έχει την ευχάριστη έννοια του γνωστού, αγαπημένου, παραδοσιακού συνοδευτικού φαγητού.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ξαφνικά γεράσατε , να περιμένετε πολύ γρήγορη και τεράστια εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας .
    Αν το πρόσωπό σας είναι πιο νεανικό από όσο στην πραγματικότητα , τότε θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα και η ανεμελιά σας.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

Εγγραφή στο RSS - άδειασμά