Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδεις

Αρχική » Oneiro » άδεις

Ονειροκρίτης άδεις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδεις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας.

    Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε το αμπάρι ενός πλοίου, γεμάτο με θησαυρούς ή εμπορεύματα, σημαίνει ότι θα κερδίσετε από το πουθενά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πιθανόν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή λαχείο.

  • Ζώα που βόσκουν αμέριμνα, υποδηλώνουν καθαρή συνείδηση και απρόσκοπτο μέλλον.

    Ζώα ταραγμένα και άγρια, προοιωνίζουν αναποδιές που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

    Ζώα που σας κυνηγούν, είναι κίνδυνοι που σας απειλούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
    Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

Εγγραφή στο RSS - άδεις