Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδεκτο

Αρχική » Oneiro » άδεκτο

Ονειροκρίτης άδεκτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδεκτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η βεντούζες στα όνειρα δείχνουν ευφορία, θα βγείτε από κάποια δύσκολη στιγμή, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα έχετε μερικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλουμίνιο, σημαίνει ικανοποίηση με οποιαδήποτε περιουσία, ας είναι και μικρή.

    Αν μια γυναίκα δει τα αλουμινένια στολίδια ή σκεύη της μαυρισμένα, σημαίνει παράξενη και απροσδόκητη λύπη, και θα της συμβεί κάποια απώλεια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Ο βάτος στα όνειρα προμηνύει κάτι κακό.
    Άτομα πού βρίσκονται κοντά σας, σας ζηλεύουν και σας αντιπαθούν.
    Αν έχετε πέσει σε βάτους, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην δουλειά σας.
    Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

Εγγραφή στο RSS - άδεκτο