Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδικε

Αρχική » Oneiro » άδικε

Ονειροκρίτης άδικε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδικε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε μέσα σε μια κουζίνα, να περιμένετε σύντομα απρόσμενα κέρδη.

    Αν βρίσκονται πολλοί άνθρωποι στην κουζίνα, θα έχετε λογομαχίες και οικογενειακές διενέξεις.

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε κατασκότεινο δρόμο ή εξοχή και το απολαμβάνετε, σημαίνει πως διαθέτετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

Εγγραφή στο RSS - άδικε