Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδολος

Αρχική » Oneiro » άδολος

Ονειροκρίτης άδολος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδολος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Η νεκροφόρα στα όνειρα, θεωρείται παραδόξως, σύμβολο επιτυχιών και υλικού πλούτου.

    Αν δε τη νεκροφόρα τη σέρνουν άλογα και δεν είναι αυτοκίνητο όχημα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές και θα αγγίζουν τα όρια του θριάμβου.

  • Η σκορδαλιά όταν κάνει την παρουσία της στον ονειρικό σας κόσμο, δεν έχει την ευχάριστη έννοια του γνωστού, αγαπημένου, παραδοσιακού συνοδευτικού φαγητού.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
    Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
    Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

  • Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
    προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

Εγγραφή στο RSS - άδολος