Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδολους

Αρχική » Oneiro » άδολους

Ονειροκρίτης άδολους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδολους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Το νεράντζι σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο είναι κακό σύμβολο.
    Εάν λοιπόν δείτε νεραντζιά γεμάτη με νεράντζια ή μαραμένη τότε πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες, εμπόδια που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας αποθαρρύνουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

  • Τα γεγονότα τα οποία εκτυλίσσονται στα όνειρα κατά την διάρκεια της ημέρας έχουν συνήθως την έκβαση που επιθυμούμε.
    Είναι ένα σημάδι ότι τα γεγονότα θα αποβούν προς όφελός μας.

  • Η αεροβασία και η πτήση στα όνειρα συμβολίζουν μια άμετρη φιλοδοξία, που δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές δυνατότητες μας.

    Η ανώμαλη προσγείωση (απότομη πτώση στο κενό) που παρατηρείται πολλές φορές σ' αυτού του είδους τα όνειρα, το επιβεβαιώνει.

Εγγραφή στο RSS - άδολους