Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδουλης

Αρχική » Oneiro » άδουλης

Ονειροκρίτης άδουλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδουλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Ο εξώστης ανάλογα το πώς προβάλλεται στον ύπνο σας έχει διαφορετικές ερμηνείες.

    Κυρίως ισχύει ότι και στο «λύμα» εξέδρα, δηλαδή ο κίνδυνος να γελοιοποιηθείτε.

    Εάν όμως δείτε ότι είστε στο μπαλκόνι σας και απλά ηρεμείτε τότε να περιμένετε ευχάριστα νέα στην ερωτική σας σχέση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

Εγγραφή στο RSS - άδουλης