Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδουλοι

Αρχική » Oneiro » άδουλοι

Ονειροκρίτης άδουλοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδουλοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσινά ζωντανά, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα σας συμβεί.

    Αν δείτε πως τα μαζεύετε εσείς σημαίνει πως σχεδιάζετε μια δουλειά και έχετε σίγουρη την επιτυχία.

    Αν δείτε πως τα μαζεύει ένας φίλος σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβάλει στην επιτυχία σας.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Ας μη λησμονούμε ότι ένας ολόκληρος τομέας της μαντικής ασχολείται με το τμήμα αυτό του χεριού μας.
    Επίσης, καλό θα είναι να θυμόμαστε και τη ρήση «σε τρώει το χέρι σου; λεφτά θα πάρεις (ή «ξύλο θα φας», αναλόγως το ποιό χέρι είναι αυτό το οποίο σε τρώει!)».

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

Εγγραφή στο RSS - άδουλοι