Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδυτο

Αρχική » Oneiro » άδυτο

Ονειροκρίτης άδυτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδυτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Τα όνειρα αυτά δεν είναι όπως ακούγονται.
    Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βασανίζετε μεγαλόσωμο άντρα, τότε θα βοηθήσετε κάποιον φύλο σας που έχει σοβαρό πρόβλημα.
    Αν δείτε βασανισμό μικρόσωμου άντρα μη φοβηθείτε να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι φοράτε ένα καινούργιο και ακριβό παλτό τότε να περίμενε απροσδόκητα θετική άνοδο στις δουλειές σας.

    Πανωφόρι καινούργιο και ζεστό που σας προστατεύει από το κρύο και την παγωνιά, προοιωνίζει κέρδη και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

Εγγραφή στο RSS - άδυτο