Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άεργες

Αρχική » Oneiro » άεργες

Ονειροκρίτης άεργες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άεργες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αυλός είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο στις ημέρες μας, καθώς σαν όργανο χρησιμοποιείτε σπάνια.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούτε αυλό, σημαίνει πως σύντομα θα κληθείτε να υπερασπίσετε την τιμή σας, ή την τιμή κάποιου αγαπητού σας προσώπου.

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Η εμφάνιση του λάστιχου στα όνειρά μας δηλώνει την έλλειψη σταθερότητας που μας διακρίνει εκείνη την περίοδο.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

Εγγραφή στο RSS - άεργες