Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζηλων

Αρχική » Oneiro » άζηλων

Ονειροκρίτης άζηλων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζηλων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

  • Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γαλήνιες θάλασσες, σημαίνει επιτυχή κατάληξη αμφίβολου εγχειρήματος.

    Αν ονειρευτείτε πως είσαστε γαλήνιος κι ευτυχισμένος, είναι σημάδι μακροζωίας, σωστής ζωής και ρωμαλέων γηρατειών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

Εγγραφή στο RSS - άζηλων