Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζυγη

Αρχική » Oneiro » άζυγη

Ονειροκρίτης άζυγη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζυγη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Αν δείτε ότι τρώτε χέλια, σε όνειρο, θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία από απρόσμενη πηγή.
    Αν δείτε ότι ψαρεύετε χέλι και σας ξεφεύγει, υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφος σας να σας απατά.
    Αν δείτε ότι ψαρεύετε χέλι επιτυχώς, θα απαλλαγείτε από επιζήμιους φίλους.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

Εγγραφή στο RSS - άζυγη