Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζωστος

Αρχική » Oneiro » άζωστος

Ονειροκρίτης άζωστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζωστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Αν είστε αστυνομικός και δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αστυνομικός, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν όμως δεν είστε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Αν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο στο όνειρό σας είναι αστυνομικός τότε μείνετε μακριά του.

  • Το τάβλι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ εύστοχο τρόπο ψυχαγωγίας στην πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καθόλου έτσι.

Εγγραφή στο RSS - άζωστος