Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άηχη

Αρχική » Oneiro » άηχη

Ονειροκρίτης άηχη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άηχη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Ο θαλαμηπόλος αλλιώς καμαριέρης γενικά είναι το μέλος του υπηρετικού προσωπικού που φροντίζει για τη καθαριότητα και την τακτοποίηση των δωματίων του πλοίου.
    Στο όνειρο ο θαλαμηπόλος είναι πάντα μια είδηση δυσοίωνη και σημάδι ότι σας κουτσομπολεύουν .

  • Η σαύρα είναι ένα ονειρικό σύμβολο που υποδηλώνει την ύπουλη έχθρα.

    Έτσι, αν δείτε σαύρες στον ύπνο σας, είναι οι άνθρωποι που, με προσωπείο φίλου, σας υπονομεύουν και σας φθονούν.

Εγγραφή στο RSS - άηχη